25/3/20

12 Παιδιά των Celebrities που μεγάλωσαν τόσο γρήγορα που σχεδόν το χάσαμε

celebrities's kids then and now


Ίσως θυμάστε να βλέπετε τα μικρά παιδιά των αγαπημένων σας διασημοτήτων σε περιοδικά και εφημερίδες. Τώρα, όλα αυτά τα μωρά μεγαλώνουν και πολλοί από αυτούς τελικά έμοιαζαν με τους γονείς τους. Από το Jaden Smith μέχρι το Μπρούκλιν Μπέκαμ, αυτά τα παιδιά έχουν "ευλογηθεί" με γονίδια διασημοτήτων.

Έτσι, το staPRASA  θέλει να σας δείξει μερικά από αυτά τα παιδιά πως μεγάλωσαν τόσο γρήγορα με το πέρασμα του χρόνου.


1. Will Smith με τον Jaden Smith


Will Smith με τον Jaden Smith

Ίσως γνωρίζετε τον νεαρό Jaden από την ταινία Pursuit of Happyness . Έχει εργαστεί ως μουσικός, ηθοποιός και μοντέλο εδώ και χρόνια.


2. Courteney Cox με την Coco Arquette

Courteney Cox με την Coco Arquette

Η Coco Arquette είναι το μοναχοπαίδι της Courteney Cox και του David Arquette. Η Coco παρακολουθεί και τα βήματα της μαμάς της, έχοντας επιτυχημένη καριέρα στο μουσικό θέατρο και αποτελεί μέρος των παραγωγών της Rent και της οικογένειας Addams .


3. Τομ Χανκς με τον Κόλιν Χάνκς

Τομ Χανκς με τον Κόλιν Χάνκς

Όπως είναι προφανές, όπως δείχνει η εμφάνισή του, ο Colin Hanks είναι ο γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson. Εκτός από τα βλέμματα του πατέρα του, αναπτύσεται και στο επάγγελμα του πατέρα του με την ιδιότητα του ηθοποιού και του σκηνοθέτη. Είναι επίσης ο ιδιοκτήτης μάρκας μαντήλιων που ονομάζεται Χάνκς Κερχίφς .


4. Reese Witherspoon με τον Ava Philippe

Reese Witherspoon με τον Ava Philippe

Η Ava Phillippe είναι το μεγαλύτερο παιδί των Reese Witherspoon και Ryan Phillippe . Μοιάζει με ένα τέλειο μίγμα και των δύο γονέων της.


5. Ο Uma Thurman με τη Maya Ray Hawke Thurman
 5. Ο Uma Thurman με τη Maya Ray Hawke Thurman

Η Maya έπαιξε το ρόλο του Robin στα Stranger Things και έκανε επίσης μια εμφάνιση στο Quentin Tarantino's Once Upon a Time στο Χόλιγουντ . Μοιάζει με ένα τέλειο μίγμα της μητέρας της, Uma Thurman, και του μπαμπά της, Ethan Hawke.


6. Ice Cube με τον O'Shea Jackson Jr.

6. Ice Cube με τον O'Shea Jackson Jr.

O'Shea Jackson Jr. είναι ο γιος του Ice Cube. Συνήθως φαίνονται ως δίδυμα στο δημόσιο μάτι. Είναι και οι δύο πολύ διάσημοι ράπερ στην βιομηχανία. O'Shea Jackson νεώτερος έπαιξε επίσης το ρόλο του πατέρα του σε μια ταινία που ονομάζεται Straight Outta Compton .


7. Julianne Moore με Liv Freundlich

Julianne Moore με Liv Freundlich

Η Liv είναι η αγαπημένη κόρη της Julianne Moore και του σκηνοθέτη Bart Freundlich. Έχει συνοδεύσει πρόσφατα τη μητέρα της σε ταινίες πρεμιέρες και παρουσιάσεις μόδας .


8. Pierce Brosnan με τον Dylan Brosnan

Pierce Brosnan με τον Dylan Brosnan

Ο Dylan είναι ο αγαπημένος γιος του Pierce Brosnan και της Keely Shaye Smith. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με το γραφειο μοντέλων IMG και ήταν ο πρεσβευτής των Golden Globes 2020 . Είναι επίσης μουσικός και παρακολουθεί κινηματογραφική σχολή στην Καλιφόρνια.


9. Arnold Schwarzenegger με τον Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger με τον Patrick Schwarzenegger

Ο Patrick είναι ο μεγαλύτερος γιος του Arnold Schwarzenegger και της πρώην σύζυγός του, η Μαρία Σριβερ. Επίσης, δίδει προσοχή στην καριέρα του πατέρα του τόσο στο μοντελινγκ όσο και στη δράση .

10. Gwyneth Paltrow με την Apple Martin

Gwyneth Paltrow με την Apple Martin

Η Apple Martin είναι το πρώτο παιδί της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin. Ο πατέρας της εμπνεύστηκε για να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι των Coldplay που ονομάζεται I Am Your Baby’s Daddy , κατά τη διάρκεια της σύλληψής της. Και έγραψε επίσης το "Speed of Sound" όταν έγινε πατέρας.


11. Robin Wright με τον Dylan Penn

Robin Wright με τον Dylan Penn

Ο Dylan Penn είναι η αγαπημένη κόρη του Robin Wright και του Sean Penn. Η Dylan δουλεύει ως μοντέλο.


12. David Beckham με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ

David Beckham με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο Μπρούκλιν είναι το μεγαλύτερο παιδί του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. Είναι τώρα φωτογράφος και μοντέλο και κερδίζει ένα όνομα για τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Newsletter